• MOODOUTDOOR

    MOOD
    OUTDOOR

Finding the path guided by light gives us a feeling of safety, ambient inspiration and visualization of the 3 dimensional spaces when the human eye reaches it boundaries. Distortion free, functional light creates the transformation at night.

Bumaco Belgium

Outdoor


Uitdaging

Stijl en veiligheid in de donkere uren van de dag en nacht, dat was de uitdaging die Bumaco ons voorlegde. Het gebouw en omliggende terrein mochten door het juiste gebruik van licht een echte eyecatcher worden. Praktische verlichting zou zorgen voor veiligheid van alle gebruikers en bezoekers van het pand.


Omschrijving

Het kantoor van Bumaco ligt op hetzelfde bedrijventerrein als onze Belgische zetel. Voor onze buur creëerden wij een lichtconcept voor het buitenterrein en het gebouw. Praktisch licht werd gecombineerd met designelementen. Daarbij hebben we rekening gehouden met het correct aanlichten van de parkeerplaatsen en losplaatsen. 


Resultaat

Op honderd meter van ons eigen kantoor in België staat het prachtig aangelichte kantoorpand van Bumaco. Wij zien het als een indirecte showroom. We laten met dit project zien dat design en praktisch uitstekend samen gerealiseerd kunnen worden. 

WB EX

OG-L

OL